Krenule prijave za drugu sezonu kulinarskog realityja

Traži se nasljednik Šime Sušića, prvog hrvatskog Masterchefa

SONY DSC

Jedinstven televizijski fenomen, kulinarski reality show u kojem se nadmeću kuhari amateri ove godine privukao je 725 tisuća gledatelja i stvorio nove miljenike najšire publike

Svi koji su uživali u prvoj sezoni kulinarskog reality showa Nove TV imaju priliku prijaviti se za novu sezonu ovog televizijskog fenomena, ući u kuhinju i iz nje izaći kao drugi hrvatski Masterchef.

Mladi i stari, roditelji i studenti, radnici i kućanice, kuhari amateri raznih interesa i struka pozvani su i ove godine sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji, u kojoj je potrebna strast da običnu pripremu jela pretoče u umjetnost spravljanja hrane.

Iz Nove TV poručuju da se svi sladokusci koji imaju talent i ljubav prema hrani, teže  napretku i osobnom rastu mogu prijaviti za novu sezonu showa koji im pruža priliku da vještinu kuhanja razviju u rapsodiju gastronomije.

Broj za prijave je 060 80 10 10 (Cijena poziva: 3,69 kn/ fiks., 4,97 kn/ mob)

Show Masterchef opisan je kao svjetski televizijski fenomen, a taj uspjeh ponovljen je i s hrvatskom inačicom na Novoj TV.

Veliko finale prve sezone u lipnju 2011., u kojem je za prvog hrvatskog Masterchefa okrunjen Šime Sušić pratilo je 725 000 ljudi te je bio najgledaniji program na svim televizijama.

Pedeset odabranih vodilo je 13 tjedana iz dana u dan utrku za titulom prvog hrvatskog Masterchefa i prikovalo gledatelje uz ekran.

U Australiji postoji i Masterchef celebrity i Masterchef junior

Masterchef se prikazivao u Australiji, SAD-u, Velikoj Britaniji, Novom Zelandu, Grčkoj i Njemačkoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Švedskoj i drugim zemljama.

U Australiji je show čak doživio i daljnji razvoj formata u celebrity i junior verzije, jednako omiljene među gledateljima.

logo masterchefSvjetski uspjeh Masterchefa komentirao je i profesor za komunikologiju sa Sveučilišta u Sydneyu, Marc Brennan, te ga protumačio kao show ‘lišen svih negativnih konotacija reality televizije. Pun podrške i ohrabrenja.’

Pobjednik prve sezone Šime Sušić je nakon showa izdao svoju prvu kuharicu zajedno sa članom žirija Radovanom Marčićem.

Nakon isteka showa još su neki natjecatelji koji su ušli u TOP 10 krenuli novim putovima te zamijenili svoje dosadašnje karijere kuharskom.

Finalisti Masterchefa su doživjeli instantnu slavu, sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama te se pojavljuju u novim kulinarskim formatima.

Prema najavama s Nove TV nova sezona Masterchefa donosi brojne novosti i iznenađenja, razne uzbudljive izazove, a gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove recepte, korisne savjete i zabavne trenutke uz najbolje hrvatske kuhare amatere i stručnjake iz svijeta gastronomije i kuharstva.

Kandidati za novu sezonu Masterchefa mogu se prijaviti i online na http://novatv.hr/masterchef

I.Zidar/ foto Nova TV

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vezane vijesti

celebrity-masterchef

Utvrđen konačni popis...

Ivana Husar, Antonija Šola, Luka Nižetić, Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuic…

mate jankovic

Potvrđeno da Mate Janković...

Prikazivanje kulinarskog showa “Celebrity Masterchef” počinje na proljeće, nakon godinu dana stanke, ali uz neke izmjene u odn…

masterchef finalisti

Uskoro treća sezona...

Umjesto amatera, u novom izdanju kulinsrkog reality showa nastupit će celebrityji, a promjena će biti i u sastavu žirija Ljubitelji…

SONY DSC

Prva epizode nove sezone...

Novi recepti, novi kuhari amateri, brojni kuharski trikovi, duhoviti i prije svega profesionalni žiri, chefovi svjetskog glasa, a sv…